Diskussion:Nätföreningen Oberoende Genealoger (†)

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök

Det bör väl poängteras att det finns anledning till att tvivla på att föreningen NOG längre har en fungerande styrelse enligt allmänt vedertagna principer. Om så är fallet borde man kunna ange tillvägagångssätt för medlemskap och styrelsens sammansättning på sin hemsida. - Jojje 25 maj 2011 kl. 14.45 (CEST)

Länkfel

I sammanhanget kan nämnas att det har funnits en länk till styrelsen för denna förening som jag lade ut under externa länkar i artikeln. Länken blev dock otillgänglig igår. Vid det tillfället fungerade den, men försvann strax därefter. Det framgår som Jojje säger inte att föreningen skulle vara "vilande". Där torde vi m.a.o. för en gångs skull vara överens.--Viking 29 maj 2011 kl. 14.46 (CEST)

Enligt uppgifter från Lotta Nordin, som tillskrivit mig, är föreningen NOG vilande. Det skapas inte längre några medlemskonton i NOG:s Forum. Artikeln får dock vara kvar för att beskriva en period i Sveriges Släktforskarförbunds historia som upplevdes som turbulent och konfliktladdad. - Jojje 30 maj 2011 kl. 09.23 (CEST)