Användardiskussion:Ninwik

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök

Vad har ni för planer när det gäller rubriken Hjälp i menyn till vänster? Jag tror att en bidragande orsak till att det är ganska låg aktivitet är att användare känner sig osäkra på hur man går tillväga. Hjälpsidorna under kategorier är ju lite knepigare att hitta.--Cognatus 27 oktober 2010 kl. 13.47 (CEST)

Går det att få till en allmän diskussionssida med ingång från menyn till vänster där man kan i lite mer övergripande ordalag kan diskutera utvecklingen och beskriva "projekt" som man jobbar med?--Cognatus 28 oktober 2010 kl. 11.59 (CEST)

Ninwik jobbar f.n. med att upprätta en sida som liknar "bybrunnen" i Wikipedia, enligt tidigare önskemål från dig. Hon har inte riktigt hittat formen för "Pumpen" som är arbetsnamnet på den, men hoppas få tid att fixa det snart. Just nu är det annars mycket jobb med faktureringsprogram och annat oromantiskt på kansliet. --Jojje
Det låter bra det, då vet jag! :o)--Cognatus 28 oktober 2010 kl. 13.25 (CEST)


Jag tror att rubrikerna under hjälpforumet räknas in i antalet artiklar. Är det något som känns angeläget att justera eller får vi leva med det?--Cognatus 4 november 2010 kl. 14.48 (CET)


Du har låst lite hjälpsidor som nog behöver lite finputs. I Hjälpsidor:Formatering finns en länk till wikipedia om skriva ut det självklara. Denna länk är bruten. Sidan ger dessutom upphov till en besynnerlighet. Jag bläddrade igenom 'önskade sidor' och blev förvånad när jag hittade kalv. Men den är långt ner i listan så det är ingen större risk att den hittas.. Jag har även laggt in en begäran om förtydligande i församlingshjäpsida.

Jag har låst upp hjälpsidorna och tackar för att du vill redigera. Jag hittade anledningen till varför kalv finns, och även ko och älg borde finnas! De är "låtsaslänkar" i Hjälpsidor:Formatering och skapar således automatiskt önskade sidor. Man får nog ta bort länkarna och illustrera formateringen på något annat sätt och på så sätt få bort dessa konstiga önskade sidor.--Ninwik 9 november 2010 kl. 09.36 (CET)

Klockan

Hej! En liten fundering. Upptäckte nyss (igår) att serverklockan verkar gå två timmar för sakta, se listan över historik. Stämmer dock i själva diskussionsinlägget. På återhörande.--Viking 1 april 2011 kl. 10.47 (CEST). Detta inlägg skrevs ursprungligen på "Cognatus" diskussionssida, men jag hänvisades hit. Krya på dig.--Viking 2 april 2011 kl. 07.50 (CEST)

Systemklockan går på internationell (Greenwich) standardtid. Under "Mina inställningar" kan man ange om man vill förskjuta detta +2 timmar (svensk sommartid). --LA2 2 april 2011 kl. 19.05 (CEST)
OK! Tack för tipset! Mina inställningar är nu ändrade på den punkten.--Viking 3 april 2011 kl. 13.07 (CEST)