Wiki-Rötterdiskussion:Om

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök

Anbytarforums sida "Moderatorer" står det bl.a. så här: "Anbytarforum är ett populärt forum för den som är intresserad av släktforskning och närliggande ämnen." Det innebär väl att vad som definieras som ämnen med direkt anknytning till "Släktforskning" blir aningen luddigt. Förut stod det på Anbytarforums hemsida bl.a. att "Här diskuterar vi släktforskning med närliggande discipliner". Delen "med närliggande discipliner" har tydligen tagits bort.--Viking 7 mars 2011 kl. 03.14 (CET)--Viking 9 april 2011 kl. 10.55 (CEST)

Är det något som du vill skriva om som du kanske tycker är ett gränsfall gör då så att du skapar artikeln. Påbörja den men skriv också några rader i artikelns diskussionssida om dina intentioner så får vi som är engagerade i Wikin ta en diskussion då!--Cognatus 7 mars 2011 kl. 14.51 (CET)
Jag har kollat detta närmare och citerar här ett avsnitt ur Anbytarforums "Ordningsregler".
"Endast forskningsutbyte
Anbytarforum är endast avsett för diskussioner som på ett eller annat sätt berör ämnet släktforskning med närliggande discipliner." F.ö. ingen kommentar!--Viking 9 april 2011 kl. 10.55 (CEST)