Wiki-Rötter:Om

Från Wiki-Rötter
Version från den 11 oktober 2010 kl. 13.05 av Jojje (diskussion | bidrag) (Skapade sidan med ''''Wiki-Rötter''' ägs och drivs av '''Sveriges Släktforskarförbund''', och är en del av nättidningen '''Rötter'''. Wiki-Rötter är en ''släktforsknings-encyklopedi'' med...')
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök

Wiki-Rötter ägs och drivs av Sveriges Släktforskarförbund, och är en del av nättidningen Rötter. Wiki-Rötter är en släktforsknings-encyklopedi med öppet innehåll som utvecklas av sina användare - en så kallad wiki. Det betyder att vilken registrerad användare som helst, även du, kan redigera vilken artikel som helst, när som helst, genom att klicka på länken "redigera" som finns längst upp på varje sida. Om Wiki-medier är nytt för dig kan du börja med att göra några testredigeringar i Wikipedias sandlåda[1] - en sida där man kan öva fritt på att bli bättre att redigera wikis.

Allt som skrivs i Wiki-Rötter skall ha direkt koppling till ämnet släktforskning. Övrigt som inte direkt har anknytning till släktforskning hänvisas till Wikipedia.