Ändringar

Hoppa till: navigering, sök

Knäreds Forskarring & Hembygdsförening

129 togs bort, 18 januari 2019 kl. 10.59
ingen redigeringssammanfattning
[[Fil:LoggaKnäred-saknaslogga2.pngjpg|60px100px|left|Logotyp saknas]]'''Knäreds Forskarring & Hembygdsförening''' är en ideell förening som startades 1980 med för närvarande ca 362 medlemmar. Föreningen erbjuder ett variationsrikt program med bl.a. hembygds- och släktforskning, kyrkostigs- och byavandringar, kursverksamhet, m.m. Målet är att föra det samlande kulturarvet vidare till kommande generationeri både bild och skrift. Föreningen är ansluten till [[Sveriges Släktforskarförbund]].
Föreningen förärade förärades 2001 i donation "Lottens" hus i Västralt av systrarna Ebba och Margareta Johansson. Hus och lösöre är bevarade sen fastigheten byggdes av deras far Lars August Johansson år 1909. Man har även en föreningslokal "Gula villan" i Västralt. Föreningen har byggt ett nytt arkiv där, så att man på betryggande sätt kan bevara handlingar rörande sin hembygd.
:Tel: 0430-53 111
==Externa länkar==
* [http://www.knaredsforskarring.se/index.htm Föreningens webbplats] (f.n. död länk)
[[Kategori:Släktforskarföreningar i Sverige]]
[[Kategori:Släktforskarlexikon]]
Forum:Admin, Forum:CantDelete, Forum:CantEdit, Forum:CantPost, Forum:CantSearch, Forum:CantView, Forum:Mod, Forum:NoSigs, Byråkrater, emailconfirmed, Administratörer, widgeteditor
961
redigeringar

Navigeringsmeny