Skillnad mellan versioner av "Lulebygdens forskarförening - Släktforskning*"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
 
Rad 1: Rad 1:
'''Lulebygdens forskarförening - Släktforskning''' är en oberoende ideell förening som verkar för att höja intresset för - och att underlätta släkt- och bygdeforskning i framförallt Lulebygden men också hela Norrbottens län. (Lulebygdens forskarförening är inte ansluten till [[Sveriges Släktforskarförbund]].)
+
'''Lulebygdens forskarförening''' är en oberoende ideell förening som verkar för att höja intresset för - och att underlätta släkt- och bygdeforskning i framförallt Lulebygden men också hela Norrbottens län. Föreningen bildades 1989. I samband med 10-årsjubileet framtogs en 44-sidig skrift ''Lulebygdens forskarförening 10 år 1999''. Sedan start har föreningen gett ut ett medlemsblad, med namnet ''Lulebygdens Forskarförening - Medlemstidningen'', som kommer ut med fyra nummer per år. 
 +
 
 +
Lulebygdens forskarförening är sedan 2017 ansluten till [[Sveriges Släktforskarförbund]].
  
 
==Extern länk==
 
==Extern länk==

Nuvarande version från 4 december 2018 kl. 15.08

Lulebygdens forskarförening är en oberoende ideell förening som verkar för att höja intresset för - och att underlätta släkt- och bygdeforskning i framförallt Lulebygden men också hela Norrbottens län. Föreningen bildades 1989. I samband med 10-årsjubileet framtogs en 44-sidig skrift Lulebygdens forskarförening 10 år 1999. Sedan start har föreningen gett ut ett medlemsblad, med namnet Lulebygdens Forskarförening - Medlemstidningen, som kommer ut med fyra nummer per år.

Lulebygdens forskarförening är sedan 2017 ansluten till Sveriges Släktforskarförbund.

Extern länk